Welkom op de website van Frans Damen, Historische en Retro Bouwmaterialen


Vanuit zijn passie voor de historische bouwkunst is Frans Damen vele jaren geleden begonnen met het verzamelen van oude authentieke bouwmaterialen. Waardevolle materialen zijn hierdoor gered en hebben vaak in een andere setting een nieuw leven gekregen.

Als telg uit een aannemersgeslacht, met een rijke traditie aan kwaliteit en vakmanschap, is Frans Damen als eigenaar van Bouwkundig Adviesbureau Damen B.V. al meer dan 25 jaar met succes actief in de internationale bouwwereld. Om anderen de mogelijkheid te bieden kennis te maken met de unieke wereld van historische en retro bouwmaterialen is Bouwkundig Adviesbureau Damen B.V. recent deze nieuwe activiteit gestart.
 


Door onze internationale contacten en de professionele kennis van historische materialen zijn wij als geen ander in staat u bij uw zoektocht naar authentieke historische bouwmaterialen te adviseren. In gevallen waar de juiste authentieke bouwmaterialen niet meer, of niet in voldoende mate voorhanden zijn, kunnen wij u verder helpen bij het zoeken naar een verantwoord retro alternatief.


Frans Damen, Historische en Retro Bouwmaterialen, is bij uitstek de leverancier voor de professionele bouwsector, maar ook de particulier kan bij ons terecht bij hun zoektocht naar de juiste authentieke bouwmaterialen. Onze kennis van zaken garandeert een goede prijs-kwaliteit verhouding, met een meer dan gemiddelde aandacht voor de cliënt en zijn wensen.